Bananenpannekoekjes, glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij!

Zou het niet heerlijk zijn als er pannenkoekjes bestaan die hélemaal gezond zijn en ook nog eens heel lekker?
Die zijn er zeker! Vandaag maken we bananenpannenkoekjes. Lekkere zoete pannenkoekjes vol gezonde eiwitten!
Superlekker als ontbijt of lunch en ook makkelijk mee te nemen.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 rijpe banaan
  • topping naar smaak, bijvoorbeeld kaneel en notenpasta of bosfruit en ahornsiroop
  • optioneel: voeg een lepel amandelmeel of kokosmeel toe, voor meer stevigheid

Bereidingswijze

  • Prak de banaan helemaal fijn. Gebruik eventueel een foodprocessor voor een fijner beslag.
  • Meng hier de eieren en een klein snufje zout door totdat er een massa ontstaat.
  • Doe een beetje kokosolie of olijfolie in een pan en bak 2 á 3 kleine pannenkoekjes van het mengsel.

Doe er je topping naar smaak op en that’s it! 🙂