Hormoonbalans Coach

Hormonen vs. je figuur en mindset
Dagelijks worstelen velen mensen met hun gewicht. Wat vele mensen en gewichtsconsulenten zich niet realiseren, en gewoonweg niet weten, is dat je lichaamseigen hormonen een doorslaggevende rol spelen in je gezondheid, hoeveel je weegt en hoe je figuur er uit ziet. Deze hormonen bepalen of je vet opslaat op je buik, of heupen of juist op je billen of benen. Ze bepalen of je in staat van vetverbranding bent of in staat van vetopslag, of je een hongergevoel hebt of juist voldaan bent, of je drang hebt om te sporten en energie hebt, of dat je juist altijd vermoeid en uitgeput bent.
Ze beïnvloeden hoe vrolijk of juist somber bent, en zelfs hoe je haar nagels en huid er uit zien.

Verstoorde hormoonbalans
Hormonen spelen dus een zeer grote rol in hoe wij dagelijks door het leven gaan. Door onze huidige levensstijl verstoren wij helaas onze hormoonbalans wat op den duur kan leiden tot gezondheidsproblemen. Bij veel mensen leidt dit tot overgewicht, gebrek aan energie, slechte huid en zelfs depressies.

Wat je dan ook doet, welk dieet je ook probeert, hoeveel je ook sport, als je het onderliggende probleem niet oplost, blijf je worstelen met je probleem. De enige oplossing is dan het terug in balans brengen van je lichaamseigen hormoonbalans. Maar hoe?

Hormoonfactor Trainer
Als gediplomeerd Hormoonfactor Trainer, gevolgd bij Hormoonfactor goeroe Ralph Moorman himself, bied ik je een allround adviessprogramma welke ideaal voor je hormonen is. Het houdt rekening met alle aspecten die essentieel zijn voor je hormonale gezondheid: voeding, training en stressbeperking.

Voeding

Het resultaat is dat je je lichaam begrijpt, je kennis hebt over echte voeding, de beste vorm van beweging en stressreductie:

Slank, energiek en mooi in je vel en de controle hierover in je eigen zak, voor altijd!

Hormoonfactor Trainer

 

 

Vragen of afspraak maken? Stuur gelijk een berichtje, ik help je graag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht