Jouw weg naar je beste gezondheid ooit

Hoe ziet een consult er uit?

Aanpak op maat

Wat goed dat je aan de slag wilt met je lijf en gezondheid. Mijn missie is om Nederland, en dus jou, het leiderschap over de eigen gezondheid terug te geven. 
Gezondheid is ingewikkeld geworden en ik laat je graag door de bomen het bos weer zien. Zodat je weet wat nu écht gezond is en wat je zélf kunt doen om je doel te bereiken en je klacht te verhelpen. Op weg naar je beste gezondheid ooit, met een gevoel van controle en meer rust.

Je krijgt áltijd een op maat begeleidingstraject, afgepast op jouw lichaam en jouw persoonlijke hulpvraag. Ieder lijf is immers anders en wat voor iemand anders werkt, werkt voor jouw misschien wel helemaal niet. 

Voorbereiding

Voorafgaand aan de intake vul je een vragenformulier in. Je omschrijft je precieze hulpvraag en achtergrondinformatie over jezelf. Zo kunnen we direct effectief aan de slag. 

Tijdens het consult

Kennis

Allereerst krijg je kennis die onmisbaar is rondom je hulpvraag. Bijvoorbeeld hoe bepaalde voeding zich in het lichaam gedraagt, en hoe dit voor- of juist (onbewust) tegen je kan werken. Of welke andere leefstijlfactoren ook impact hebben op je klachtenbeeld of hulpvraag die je hebt. Je begrijpt je klacht beter en je lijf beter. Dat geeft al een stuk meer rust en gevoel van controle. 


Zo heb je zelf het gereedschap in handen om de juiste keuzes te maken en weet je wat bijdraagt aan jouw doel en gezondheid en wat juist niet. Aan deze kennis heb je voor altijd wat. Ook als we elkaar niet meer zien. 

Praktisch advies

Nu je de kennis hebt over wat bijdraagt aan je doel (en wat juist niet) wil je ook weten hoe je dit vertaalt naar de praktijk: jouw dagelijks leven. We bespreken direct hele concrete adviezen. Afgepast op jouw doel en alles op een haalbare manier die je met plezier kunt volhouden. Zonder gemis. Hiermee kun je dezelfde dag nog aan de slag.

Persoonlijk adviesrapport

Na afloop ontvang je een persoonlijk adviesrapport. Hier vind je de besproken adviezen afgepast op jou en jouw doel. Dit kunnen adviezen zijn op het gebied van bijvoorbeeld voeding, hormonen, beweging, nachtrust, testen, ondersteunende voedingssupplementen, stressmanagement, etc. 


Doordat je dit rapport ontvangt hoef je tijdens het gesprek niets te noteren en kun je na afloop  alles rustig nalezen. Vervolgens kun je met een duidelijke  stap voor stap-methode aan gelijk de slag.

Het vervolg

Hoeveel consulten zijn er nodig?

Dit hangt geheel af van jouw behoeftes. Over het algemeen zit er een maand tussen de intake en het vervolgconsult. In de vervolgconsulten bespreken we:


  • Je struikelblokken
     Voor alles waar je tegenaan loopt krijg je direct praktische oplossingen. Zo creëren we een methode die je past als een jas. Zonder gemis, wel met plezier.

  • Je voortgang
     We checken de voortgang rondom klachtenvermindering & het bereiken van je doel. We controleren de effectiviteit van de stappen die we hebben ingezet. Hier gaan we fine tunen, bijsturen en bepalen we verder beleid.

  • Je vervolg
     Wanneer je hulpvraag is opgelost, je uit de voeten kunt met de adviezen en je je helemaal thuis voelt in je nieuwe levensstijl, dan is er natuurlijk geen vervolgconsult meer nodig. Als je nog wel hulp nodig hebt, dan plannen we gewoon weer een contactmoment. Alles naar jouw behoefte.


De bedoeling is te allen tijde dat jij er wat aan hebt! Daar gaat het immers om.

Zin gekregen om aan de slag te gaan? 

Lees hier meer over de mogelijkheden voor een consult. Of vraag gelijk je intake-vragenlijst aan. 

Ben jij klaar voor een vitaal leven?

Lees meer over de mogelijkheden, tarieven en vergoedingen voor een consult.
Of vraag gelijk je consult aan.