Nederland het leiderschap over eigen gezondheid terug

Lees hier alles over de missie en visie van Annick Adriaansz en waarom JouwVitaliteitscoach.nl bestaat

Missie en visie van JouwVitaliteitscoach.nl

Gezondheid is ingewikkeld geworden

Gezondheid is ingewikkeld geworden. Er wordt een heleboel gezegd en geschreven. Wat de ene gezondheidsgoeroe roept, wordt door de andere specialist weer ontkracht. Het ene moment is iets supergezond, het volgende moment blijkt het weer slecht voor je te zijn. Zo weet je niet meer wat nu écht gezond is. Of waar ook maar te beginnen. 


Nederlanders worden al met al steeds ongezonder. We worden zwaarder, moeier en krijgen steeds vroeger last van chronische klachten. Steeds meer mensen moeten medicatie gebruiken, maar helaas geeft dit vrijwel nooit een oplossing voor de oorzaak. In de Westerse geneeskunde wordt helaas zelden gestuurd op preventie van ziekten en hoe je middels leefstijl van je klachten af kunt komen. We weten gewoonweg niet hoe dit aan te pakken. 

Gelukkig kun je zelf een heleboel doen om van je (onbegrepen) klachten af te komen en om niet alleen betere, maar om gewoon optimale gezondheid te bereiken. De impact van voeding- en leefstijlaanpassingen kan enórm zijn. Als je weet hoe, dan geeft dit perspectief, meer energie en een gevoel van meer controle en rust. 

Missie en Visie

Waarom Jouwvitaliteitscoach.nl bestaat:

Missie

Wat JouwVitaliteitscoach.nl doet is:
Kennis geven om weer grip te kunnen krijgen op je eigen gezondheid.
Je krijgt toegang tot eerlijk en integer advies hoe zélf verbetering te brengen in je klachtenbeeld en het bereiken van optimale gezondheid.

Visie

Wat JouwVitaliteitscoach.nl wil bereiken is:
"Nederland het leiderschap over eigen gezondheid teruggeven."
Wanneer je zélf gedegen kunt beredeneren wat bijdraagt aan jouw doel en klachtenvermindering, wordt het pad naar gezondheid een succes.

Kernwaarden

Dit zijn de wortels van JouwVitaliteitscoach.nl:

Inspireren

Ik neem je mee op reis in de magie van het lijf. Ik laat je de kracht zien van je eigen keuzes op je gezondheid. Blijf altijd leren, blijf altijd wijzer worden, blijf altijd groeien.

Delen

Samen kom je verder, en soms heb je gewoon hulp nodig. Helemaal als het gaat om gezondheid. Je krijgt toegang tot al mijn kennis en ervaring om de beste versie van jezelf te bereiken.

Eigen verantwoordelijkheid

Ik geef je wat ik kan. Een methode gebaseerd op wetenschap en op succes. En jij moet het doen.

Oprecht

We zijn open en eerlijk tegen elkaar. Dat is de snelste weg naar je doel.

Fun

Het is fijn om te werken aan je gezondheid. We focussen op wat je allemaal kunt winnen. Niet op wat je allemaal ‘niet mag’. 

Ontdek de sleutel tot succes

Wat nu als je een formule weet waarmee je zelf kunt beredeneren of iets goed is voor je of niet?

Met JouwVitaliteitscoach.nl geef ik je de kennis die je nodig hebt. Kennis om zelf gedegen keuzes te kunnen maken over je gezondheid en het doel wat je hebt. Waar je voor altijd iets mee kunt. Hiernaast krijg je ook alle praktische trucs zodat je gelijk aan de slag kunt. Zo maak je je pad naar gezondheid tot een succes. 


Succes en enthousiasme steekt mensen aan...
Wanneer jij je doel bereikt en blijer, gezonder en stralend in je vel zit, dan deel je dit met anderen. Je inspireert ze om ook aan de slag te gaan met hun gezondheid. Je laat ze zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn. Zo creëren we samen een olievlek. Een olievlek waarmee we heel Nederland gezonder maken. 

Belofte JouwVitaliteitscoach.nl

“Healthy Living Made Fun & Easy”

 

JouwVitaliteitscoach.nl geeft je een succesformule naar je doel. Op een leuke en energieke manier.
Wat je áltijd krijgt:

  • Acties waar je gelijk wat mee kunt: ik geef je een stappenplan naar jouw gezondheidsdoel. 
  • Kennis voor altijd: ik laat je zien welke voeding- en leefstijlfactoren invloed hebben op je hulpvraag. 
  • Stok achter de deur: ik geef je steun gedurende het traject. Waar je dat maar nodig hebt. 

Ik wil gelijk aan de slag!