Gemakkelijk afvallen 

met de Oerslank Methode

Oerslank is een methode voor het vinden en het behandelen van de oorzaken van je gewichtsprobleem. Een individuele routeplanner naar een blijvend gezond en slank lichaam.

Succesvol afvallen is maatwerk

Afvallen lijkt makkelijker dan het is. Toch is het voor velen niet zo eenvoudig. Misschien herken je het wel, je hebt ontzettend je best gedaan om af te vallen en het is uiteindelijk gelukt! Dan ga je weer normaal eten, en zit het er zo weer blij. Plus nog wat extra. Je zit in een blijvend gevecht met je gewicht.


Of misschien lukt afvallen wel helemaal niet. Wat je ook probeert. Overgewicht is niet zonder meer een kwestie 'ieder pondje gaat door het mondje'. Wat er ook gezegd wordt. Elk lichaam is anders, wat voor de buurvrouw of een vriendin werkt, kan voor jou helemaal niet werken. 


Daarom wil je kijken naar de oorzaken van je gewichtsprobleem. Ontdekken waarom je lichaam doet wat het doet. Alleen zo kun je effectief en blijvend jouw optimale gewicht en gezondheid bereiken. 

Waarom de Oerslank Methode werkt

Afvallen is lang niet altijd een optelsom van minder eten en meer bewegen. Vaak is er veel meer aan de hand waardoor afvallen (en dit ook zo houden) gewoon niet lukt. De Oerslank-methode behandelt verstoringen, die succesvol afvallen in de weg staan.


Al onderstaande factoren spelen een rol in je gewicht. Deze worden in je behandeling stuk voor stuk bekeken:

  • Voeding
  • Energieproductie
  • Stress, bijnierwerking
  • Stofwisseling
  • Hormoonhuishouding
  • Darmklachten en overgewicht
  • Schildklierwerking


Tijdens een traject krijg je inzicht in je lichaam en ontdek je waar het bij jou mis gaat. Je wordt begeleid in het aanpassen van je voeding- en leefstijlpatroon naar gewoontes die goed zijn voor jóuw lichaam. Een individuele routeplanner naar een (blijvend) gezond en slank lichaam

Je therapeut Annick heeft een Oerslank A-licentie. Oerslank Experts met een A-licentie zijn hoogopgeleide (orthomoleculaire) behandelaars. Ze helpt je met het vinden en behandelen van de oorzaak van je gewichtsprobleem en vertelt je hoe je levensstijl aan te passen naar wat goed is voor jouw lichaam. 

"Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de praktijk in Lelystad of via E-health online!"

Gezond & slank lichaam