Vitaliteitscoaching

Uw medewerkers het leiderschap over eigen gezondheid terug

De werknemers binnen een bedrijf spelen een belangrijke rol binnen het groeien en bloeien van de onderneming. Energieke medewerkers vormen immers de basis van het succes.

Vitale medewerkers presteren beter

De vitaliteit van werknemers is van groot belang. Een gezonde levensstijl zorgt voor betere inzetbaarheid, meer motivatie, hogere werktevredenheid en minder verloop.
Fitte werknemers verzuimen minder, presteren beter en halen meer voldoening uit hun werk.

De gemiddelde werknemer in Nederland heeft een ongezonde levensstijl. Veel mensen zijn te zwaar, bewegen te weinig, roken of drinken teveel, zijn te gestresst, of hebben burnout-klachten. Dit heeft zijn weerslag op de productiviteit en bedrijfsprestaties.

Coachingstrajecten

Tijdens coachingstrajecten wordt er gewerkt aan gezondheidsbevordering, ziektepreventie en versneld herstel bij of na verzuim. Coaching op het gebied van voeding en leefstijl inspireert de mensen om aan de slag te gaan met hun gezondheid en het maximale uit zichzelf te halen. Het geeft kennis zodat ze in de toekomst zelf de tools voorhanden hebben om de juiste keuzes te maken op het gebied van hun leefstijl en voedingspatroon. Dit alles met praktische en haalbare adviezen waar de werknemer gelijk wat mee kan.

Vitaliteitscoaching kan zowel in groepen als middels 1 op 1 coaching. 

Annick Adriaansz

Vitaliteitsadviseur

Resultaat

"Ik neem uw medewerkers graag mee in de wondere wereld van het menselijk lichaam. Wanneer je weet HOE je een gezond gewicht, maximale energie en rust in je hoofd bereikt, wordt werken aan je gezondheid leuk. En blije medewerkers presteren opperbest."

Vitaliteitscoaching boeken