Vitaliteitstrainingen

Vitale medewerkers optimaliseren bedrijfsresultaten

De werknemers binnen een bedrijf spelen een belangrijke rol binnen het groeien en bloeien van de onderneming. Energieke medewerkers vormen immers de basis van het succes.

Vitaliteit medewerkers van groot belang

De levensvatbaarheid van een bedrijf hangt nauw samen met de levenskracht van de medewerkers. Vitale medewerkers stralen, zijn energiek, hebben weinig lichamelijke klachten, zijn positief ingesteld en krijgen zo de klussen moeiteloos geklaard.

Tegenwoordig lijden steeds meer mensen aan klachten die hun productiviteit flink in de weg kunnen staan. Slapeloosheid, depressiviteit, rugklachten, vermoeidheid, allergieën en ziektes in welke vorm dan ook. Vaak is de oorzaak een optelsom van het plegen van chronische roofbouw op het lichaam.


De emotionele en fysieke klachten kunnen erg vervelend zijn voor de medewerker en de weerslag hiervan kan ook merkbaar zijn op de werkvloer. Daarnaast is de er de vervelende bijkomstigheid dat bij afwezigheid van de medewerker de kosten voor de werkgever flink op kunnen lopen. Het voorkomen van klachten + een spoedig herstel bij ziekte kan veel winst opleveren.

Vitaliteitstrainingen

Het voorlichten van uw medewerkers over wat ze zelf aan het verhogen van hun vitaliteit kunnen doen, helpt om de productiviteit en werkvreugde te vergroten. Jouwvitaliteitscoach.nl biedt een trainingstraject waarin uw werknemers in 3 trainingen meegenomen in het 'hoe en wat' van het bereiken van optimale gezondheid. Ze krijgen inzicht in de essentiële rol van voeding, beweging, energie & stress binnen hun algehele vitaliteitsbeleving

Vitaliteitstraining Voeding

VOEDING

De grondslag van gezonde voeding, wat is eten eigenlijk? Wat eet je voor een gezond gewicht, maximale energie en een optimale breinfunctie?
Vitaliteitstraining Beweging

BEWEGING

Wat doet beweging voor je en wat levert het op? Past je trainingsvorm wel bij jouw doel? En hoe kun je effectief bewegen als je maar weinig tijd hebt?
Vitaliteitstraining Energie

ENERGIEMANAGEMENT

Aan welke knoppen moet je draaien om optimale energie te bereiken & hoe doe je dit het makkelijkst? Met welke trucs maak je je mindset krachtig & ben je stress de baas?

Annick Adriaansz

Vitaliteitsadviseur

Resultaat

"De trainingen dragen bij aan het fitter en vitaler worden van uw medewerkers en inspireert de mensen tot het zoeken naar maximale gezondheid. Dit komt zowel de medewerker als de bedrijfsresultaten ten goede. Traject op maat? Ik denk graag met u mee."

Vitaliteitstraining aanvragen