Groene smoothies: Hoe maak je ze?
23 juni 2020 

Groene smoothies: Hoe maak je ze?

 

Groene Smoothies zijn een enorm makkelijke en lekkere manier om dagelijks voldoende groente en fruit binnen te krijgen! De heerlijke zoete smaak van fruit overheerst, waardoor je de bladgroente vrijwel niet proeft.
Een supergoede start van je dag, tussendoortje of lunch, want je overlaadt je lichaam met een bom aan vitaminen, enzymen en mineralen.

Hoe maak je een groene smoothie?

Onderstaand vind je de basics van een groene smoothie.
Goed variëren in je ingrediënten, ieder gewas heeft weer zijn eigen ‘pakketje’ aan vitaminen, mineralen en heilzame plantenstoffen 🙂

Over de schrijver
Annick Adriaansz is eigenaar van JouwVitaliteitscoach.nl. Ze is specialist op het gebied van gezondheid en preventieve leefstijlgeneeskunde. Als gecertificeerd Orthomoleculair Therapeut, Hormoonbalans coach en Leefstijlcoach / Leefstijltherapeut helpt ze gepassioneerd cliënten het leiderschap over hun eigen gezondheid weer terug te geven. Binnen het bedrijfsleven verzorgt Annick vitaliteitstrainingen, vitaliteitslezingen en vitaliteitsworkshops, schrijft ze gezondheidsartikelen en blogs en doet ze consultancy op het gebied van gezondheidsprojecten.
Reactie plaatsen